Shqiptarja 31-vjeçare masakron bashkëshortin italian

0

Një akt i paprecedentë dhune është shënuar në Itali në një familje shqiptare. Në komisariatin e Assisit është kërkuar ndërhyrja e policisë për një mosmarrëveshje midis bashkëshortëve në Bastia Umbra.

Kur arritën në vendin e ngjarjes, agjentët e Skuadrës Flying gjetën një grua, nën efektin e alkoolit, e cili ishte duke goditur dhe tërhequr një burrë.

Policët arritën ta ndanin gruan histerike nga burri, i cili më vonë u zbulua se ishte bashkëhorti i saj. Ky i fundit kishte humbur mjaftueshëm gjak nga hunda dhe plagët që gruaja i kishte shkaktuar në kokë.

Viktima u dërgua në dhomën e urgjencës ku ai u diagnostikua me 10 ditë prognozë për kontuzionin e kokës dhe thyerje të hundës.

Ndërkohë, edhe 31 vjeçarja shqiptare u dërgua në spital, ku nëpërmjet kontrolleve shëndetësore u stabilizua gjendja e saj pasi ishte e alkoolizuar.

Bashkëshorti i saj pasi mori kujdesin shëndetësor, vendosi të raportonte gruan e tij për lëndimet dhe sqaroi arsyet e mosmarrëveshjes, të gjeneruara nga agresioni i gruas së tij, pasi ai nuk i kishte dhënë shumën e madhe të parave që ajo kërkonte dhe çelësat e makinës për të dalë.

Doli gjithashtu se ky ishte vetëm një nga episodet e shumta të dhunës ndaj të cilave, 45-vjeçari italian kishte qenë viktimë përgjatë disa viteve.

Agjentët në këtë pikë e akuzuan gruan për heqje lirie dhe krim nëpërmjet lëndimeve personale dhe keqtrajtimit në familje, ndërsa ajo në të njëjtën mbrëmje me vullnetin e saj vendosi të largohet nga shtëpia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here