Shqiptarëve të Maqedonisë ju shtohet edhe një parti politike

0

Skenës politike shqiptare do t’i shtohet edhe një parti politike. Këtë e ka bërë të ditur kryetari i Shoqatës së të Burgosurve dhe Dëmtuarve Politik Shqiptar në Maqedoni, Shpëtim Pollozhani në emisionin “200” që transmetohet në Alsat-m. Pollozhani paralajmëroi shfaqjen në publik shumë shpejt të kësaj nismeje të re me karakter politik, pjesë e së cilës siç tha ai, do të jenë “personalitete të shquar, me kredibilitet profesional dhe me pavarësi financiare”.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here