Shqiptarët, edhe në uniformë zvicerane nuk e harrojnë shqiponjën

0

Edhe kur janë në shërbimin ushtarak jashtë Kosovës e Shqipërisë, shqiptarët identifikohen me shqiponjën dykrenare.

Fotografi nga ushtria në Zvicër, në vendin që ua ofroi shqiptarëve të gjitha mundësitë e realizimeve profesionale dhe intelektuale. Në fotografi të gjithë janë shqiptarë. I pari në foto është Vatan Mahmuti, djali i përfaqësuesit të lartë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) dheveprimtarit të çështjes kombëtare, Bardhyl Mahmutit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here