Shqipëria tash e ka më vështirë të mos kualifikohet se të kualifikohet

0

Tash pas vendimit të KAS-it në favor të Shqipërisë, kombëtarja shqiptare i ka 10 pikë dhe është në pozitën e tretë. Portugalia i ka 12 pikë në vendin e parë e Danimarka 10 në të dytin. Por këto dy Kombëtare i kanë nga pesë ndeshje të luajtura, ndërsa Shqipëria katër. Kjo do të thotë që me një fitore të radhës Shqipëria mund ta rrëmbejë edhe pozitën e parë.

Tabela

Portugali 5 ndeshje 12 pikë

Danimarkë 5 10

Shqipëria 4 10

Serbi 5 1

Armeni 5 1

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here