Shqipëria fitoi,Hashim Thaqit iu gëzua “loçka e zemrës”

0

Ndër personalitetet e para të politikës kosovare që shprehën gëzimin dhe uruan futbollin shqiptar dhe kompbëtaren shqiptare ishte edhe zv.Kryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës Hashim Thaqi.Në rrjetin social Facebook ai shkruan:

“Shqipëria fitoi! Kosova ndihmoi. Miliona shqiptarëve na u gëzua loçka e zemrës. Ëndrra vazhdon!”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here