Shpend Ahmeti: “Qe sa shpenzoi Komuna e Prishtinës për dreka, naftë…”

0

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka treguar se sa ka shpenzuar institucioni që ai e drejton për dreka e për naftë dhe disa dikastere. Këtë e ka bërë në rrjetin social Facebook.

“Sa për informatë, Komuna e Prishtinës në vitin 2014 ka shpenzuar 13,541 Euro per dreka zyrtare per tere vitin, edhe keto shumica kane qene per vizita te larta dhe festa solemne. Sa per krahasim, Prizreni ka shpenzuar 112,000.Shpenzimet e naftes ne vitin 2014 kane rene ne 193 mije nga 293 mije ne vitin 2013 (100 mije me pak) per administrate ne 157 mije nga 217 mije ne 2013 (60 mije me pak) per shendetesi ne 840 mije nga 1.4 milion ne 2013 (gjysme milioni me pak) per arsim”, ka shkruar Ahmeti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here