Shkurte Fejza sot ka ditëlidjen, shikoni se sa ditë ka mbushur sot ajo

0

ngëtarja Shkurte Fejza sot ka ditëlindjen. Ajo ka lindur më 18 nëntor 1961 në Mushtisht të Suharekës. Atë e ka uruar sot në veçanti bashkëshorti i saj Hajrush behluli i cili ia ka numëruar edhe sa ditë jetë ka bërë ajo.

Ja urimi:

“E dashura ime sot ne Diten e lindjes Tende, ne diten e 20 805 te jetes te uroj te gjitha ato qe ia dhuron Zoti nje Njeriu qe i meriton te gjitha te mirat e botes dhe ti je ajo. Sot jam aq i plotesuar dhe i lumtur me Ty dhe familjen time qe ma dhurove Ti. Gezuar dita e 20 805-te me urimin qe te festojme edhe shume e shume dite e vite te lumtura.” 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here