Shkurte Fejza dhe bashkëshorti i saj shërohen nga COVID-19

0

Shkurte Fejza, këngëtarja e njohur dhe bashkëahorti i saj Hajrushi jane sheruar nga COVOD-19.

Ja njoftimi i kenngetares:

“Përshëndetje miqësia ime.
Pas dy javë përballje të rënda me Covid 19 por duke ju falenderuar
angazhimit maksimal të fëmijëve tanë për shërimin tone dhe mjekëve të nderuar dr. Arben Vishaj dhe dr. Behxhet Osmani ja pra sot po ju shkruajm me Hajrushin sërish dhe iu informojmë se ia dolëm me sukses.
Kujdes ruajeni shëndetin”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here