Shkup:Edhe pozita vendos kamp “për ruajtjen e demokracisë”

0

Pas kontra-protestës VMRO-DPMNE opozitës i’u është përgjigjur edhe me kontra-kamp. Një pjesë e qytetarëve që ishin pjesë e tubimit të VMRO-DPMNE-së, kanë vendosur që të vendosin tendat përpara Kuvendit dhe të kalojnë natën atje.

“Ruajtësit e demokracisë dhe të vullnetit zgjedhor”, kështu e quajnë veten personat që do të kalojnë natën përpara Kuvendit, dhe të cilët nuk do të largohen edhe në ditët e ardhshme, njofton SHENJA.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here