Shkatrrohet tërësisht varri i Sadam Huseinit

0
Varri i Sadam Huseinit në vitin 2007,një vit pas varjes.

Në luftimet në mes grupeve të organizatës islamiste ISIS dhe forcave irakiane të sigurisë në qytetin Tikrit është shkatrruar tërësisht varri i ish diktatorit irakian Sadam Husein.Në inçizimet e agjensisë AP shihen vetëm disa shtylla betoni mbi varrin e ish diktatorit në fshatin Al-Avja 13 km larg qytetit Tikrit,i cili ndodhet në duart e luftëtarëve xhihadist të organizatës ISIS.Përfaqësues të kësaj organizate në muajin gusht patën deklaruar se varri i Sadam Huseinit në fshatin e tij të lindjes është shkatrruar tërësisht por sipas deklaratave të përfaqësuesve të fshatit kjo nuk ishte e vërtetë sepse varri kishte pësuar vetëm dëmtime të vogla.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here