Shikoni se si e zbatoi urdhërin për arrestimin e Gjuriqit, ROSU

0

Radio Televizioni i Serbisë ka publikuar videon e momentit kur ishte arrestuar Marko Gjuriq, ku shihen se si serbët ishin “paluar” para Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës.

Policia e Kosovës i kishte shtrirë për toke të gjithë pjesëmarrësit në takim.
Më poshtë mund të shihni momentin e ndërhyrjes së Policisë së Kosovës dhe arrestimin e Gjuriqit:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here