Shikoni se si e ka pritur Rrustem Mustafa, Jakup Krasniqin-VIDEO

0

Jakup Krasniqi dhe Rrustem Mustafa nuk janë më bashk, i pari është ndarë nga PDK-ja dhe ka formuar parti të re, ndërkaq i dyti ka mbetur aty ku ishte, në PDK. Ndonëse edhe sa kanë qenë në të njëjtën parti ata nuk janë shquar e shfaqur në publik me ndonjë marrëdhënje të veqantë, në këtë video shihet një pritje jashtzakonisht e ngrohtë nga Mustafa për Krasniqin në qershor të vitit 1999, pak pas mbarimit të luftës. Sapo kishte mbaruar lufta dhe ende nuk ishte futur mëria mes njerzëve…

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here