Shikoni sa e përkushtuar është Linda Halimi ndaj burrit të saj

0

Këngëtarja Linda Halimi ka bërë një dedikim special në llogarinë e saj në Facebook për bashkëshortin e saj Big D. Ajo e ngritë në piedestal personalitetin e tij. Flet për një dashuri të pakusht dhe të pafund mes tyre.

“Arritja ime më e madhe është dashuria jote për mua. Ti më kompleton në secilën mënyrë. Të dua sepse edhe Zoti të do ty. Jam gruaja më e lumtur në botë për mënyrën si trajtohem nga ti.” ka shkruar ndër të tjera këngëtarja.

linda-halimi1_1452610815-3423965

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here