Shikoni dramën që u krijua gjatë arrestimit të Gjuriqit

0

Në mediat serbe kanë dalë pa mje rreth dramës që u krijua me rastin e arrestimit të Marko Gjuriqit në Mitrovicë.

Në incizim shihen serbët e tubuar para vendit ku ishte paaraparë debati rreth dialogut të brendshëm serb rreth Kosovës dhe intervenimi i Policisë së Kosovës e cila duke përdorur shok-bomba shpërndanë serbët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here