Shihni prezantueset shqiptare si po i japin lajmet të zhveshura (VIDEO)

0

Nëse mendonit se të gjithë mënyrat për të tërhequr audiencën ishin konsumuar, atëherë gaboheni. Një televizion i ri në Shqipëri ka zgjedhur që të hyjë në treg, duke tërhequr me fizikun e vajzave.

I çuditshëm është fakti që spikeret e lajmeve në “Zjarr Televizion”, shfaqen duke dhënë lajmet më të zhveshura seç duhet, shkruan Shekulli.

Ndërkohë që jemi mësuar t’i shohim serioze spikeret e lajmeve, këto dy prezantuese poshtë xhaketave nuk mbajnë as bluze dhe as reçipeta. Ndoshta producentët e këtij televizioni kanë zgjedhur këtë mënyrë për të luftuan në tregun e ‘egër’ të medias, duke lënë mënjanë etikën.

https://www.youtube.com/watch?v=5A_tWudJmm0#t=249

https://www.youtube.com/watch?v=nt7GWnk7I6A#t=51

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here