Shfaqjet nëpër “Big Brother” po nxitin reagime

0

“Big Brother” një format ky i pranishëm në shumë vende dhe televizione shpeshherë jep skena transparente nga ana e banorëve të saj. Por jo vetëm kaq. Në projekte të tilla ndodhë që të transmetohet edhe seks, meqë personat që janë protagonistë janë gjithmonë nën survejimin e kamerës. Kjo gjë ka zgjuar reagime në rrjetet sociale, ngase veprime të tilla po shihen si tejkalim i rregullave etike publike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here