Shefqet Krasniqi shpallet i pafajshëm

0
Hoxha, Shefqet Krasniqi është shpallur i pafajshëm nga Gjykata Themelore në Prishtinë.

Krasniqi akuzohej për tri vepra penale: shytje në terrorizëm, nxitje të urrejtjes dhe shmangie nga tatimi.

Kryetari i trupit gjykues, Beqir Kalludra ka thënë se ky vendim ka ardhur në mungesë të provave.

Sipas Kalludrës dëshmitarët kanë dhënë deklarata kundërthënëse.

Në aktakuzë pretendohej se shtytjen në kryerjen e veprave terroriste Krasniqi e ka kryer nga viti 2013 deri në 2014, ndërsa veprën penale të shmangies nga tatimit e ka kryer nga viti 2011 deri më 2016.

Aktakuza për Shefqet Krasniqin ishte ngritur gati një vitë më parë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here