SHBA tmerron armiqtë, ja “bisha” e re që bën “shkrumb e hi” gjithçka

0

Mediat britanike raportojnë se ushtria amerikane është duke zhvilluar një armë të re me lazer e cila do të jetë shumë herë më e fuqishme nga çdo lloj arme e ngjashme e këtij lloji.

Gjithashtu, raportohet se TUPL mund të shkaktojë probleme dhe në sistemet elektronike të armëve armike.

SHBA tmerron armiqtë, ja arma e re lazer që bën “shkrumb eSHBA tmerron armiqtë, ja arma e re lazer që bën “shkrumb e

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here