SHBA: Tiger Woods urdhërohet të bëjë 137 teste atësie, 121 femra pretendojnë se kanë fëmijë me të

0

Një gjykatë amerikane ka urdhëruar Tiger Woods, kampionin e golfit, që t’i nënshtrohet një totali prej 137 testesh atësie.

Sipas mediave amerikane, vendimi vjen pas kërkesës së 121 femrave që pretendojnë se kanë qenë të dashuruar nga kampioni i golfit dhe kanë lindur fëmijët e tij

Kur gjyqtari shpalli vendimin e tij, shumë nga gratë e përfshira bërtitën nga gëzimi, pasi disa prej tyre luftuan për më shumë se shtatë vjet për të arritur këtë vendim.

Gjykata i dha Woods 30 ditë për t’u nënshtruar një test ADN për të shmangur rrezikun e $burgimit dhe gjobave të rënda.

Avokati i Tiger Woods ka konfirmuar se klienti i tij do të respektojë vendimin e gjykatës dhe t’i nënshtrohet të gjitha testeve të nevojshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here