SHBA: 3 persona të paidentifikuar fitojnë 1.6 miliard dollarë në lotarinë amerikane “Powerball”

0

Zëdhënësi i lotarisë për Kaliforni, Alex Traverso u shpreh se një biletë fituese është blerë në Chino Hills në periferi të Los Angelesit. Biletat fituse janë shitur në Munford të Tennessee dhe Melbourne Beach, të Floridës.

Probabiliteti për të fituar llotorinë ishte 1 në 292.2 milion, e çuditshme është që asnjë nga fituesit nuk është paraqitur për të tërhequr shumën.
Tre fituesit ndajnë shifrën e barabartë me njëri-tjetrin. Ata mund t’i tërheqin paratë menjëher kundrejt një takse tëmadhe, ose në formë të një pagese vjetore e cila zgjatë plotë 29 vjetë dhe ajo taksohet sa herë që tërhiqet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here