Shaqir Cërvadiku me uniformë të UÇK-së, këngë për Mujën e Beqën VIDEO

0

Këngëtari i njohur Shaqir Cërvadiku një pjesë goxha të madhe të krijimtarisë së tij artistike paslufte ua ka kushtuar edhe dëshmorëve të luftës së UÇK-së. Ai e ka një këngë për Mujë Krasniqin dhe Beqir Gashin, dy dëshmorët të cilët ishin edhe këngëtarë. Cërvadiku është këngëtar i njohur dhe ai jeton në Bruksel.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here