Shantazh përmes Facebook-ut, ose 1 mijë euro, ose zbulohen sekretet…

0

Një qytetar nga Ferizaji si dket ka menduar të pasurohet nga Facebook-u, por kjo i ka kushtuar vetëm me arrestim. Policia e Kosovës ka bërë me dije sot se ky qytetar është arrestuar pasi që përmes rrjetit social Facebook e ka shantazhuar një femër duke i kërkuar 1000 euro në mënyrë që mos të publikoj të dhëna sekrete të saj. Megjithatë prokurori ka vendosur që këtë qytetar ta lirojë dhe lëndën ta dërgojë në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here