Shakira dhe Pique dallojnë nga çiftet e tjera, që të dy kanë lindur më 2 shkurt

0

Shakira dhe Pique e kanë një të veçantë nga çiftet e tjera. Të dy ata kanë lindur të njëjtën datë, pra më 2 shkurt. Çifti Pique-Shakira, mbrojtësi i Kombëtares Spanjolle dhe Barcelonës dhe këngëtarja kolumbiane kanë dhjetë vite në mes. Pra Shakira është dhjet vjet para Piques. Derisa Shakira është e lindur në vitin 1977, Pique ka lindur në vitin 1987.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here