Shakira “bën” edhe një djalë

0

Këngëtarja Shakira dhe futbollisti Gerard Pique janë bërë prindër për herën e dytë.
Ata fëmijës ja kanë vendosur emrin Sasha, që në gjuhën ruse dhe greke do të thotë luftëtar.
Këngëtarja dhe fëmija janë në gjendje të mirë shëndetësore ka deklaruar bashkëshorti i saj Pique
Qifti kanë edhe një djalë me emrin Milan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here