Shakaja me Sartrin e Beauvoirin

0

Kjo fotografi e montuar me çiftin francez që ishin edhe filozofë është postuar në një faqe të Filozofisë në internet me instruksionin: “Gjeni çiftin me të famshëm të Filozofisë!”.

Në fotografi janë dy filozofët e mëdhenj të shekullit të kaluar,  Simone de Beauvoir dhe Jean-Paul  Sartre. Bëhet fjalë për një shaka nën ndikimin e aktivitetit dhe lajmeve për protagonistët e show biz-it.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here