Serbja, shqiptarit: “Shqiptarët janë të mirë dhe të besës”

0

Edhe pse historikisht marrëdhëniet mes serbëve dhe shqiptarëve nuk kanë qenë të mira, ka njerëz që e shkuara dhe e tashmja sërish me konflikte e kundërshti, nuk i pengon aspak. Të tillë janë këta të rinj që pasi janë takuar rastësisht kanë bërë edhe selfie së bashku.

“Sot në rrugë takova një femër simpatike, u prezantova edhe i tregova që jam shqiptar. Ajo qeshi dhe tha “kjo është diçka e bukur, unë jam serbe”. Pastaj tha “e vërtetë është që Shqipëria e Serbia shkojnë keq, por tha që shqiptarët janë të mirë dhe të besës”, shkruhet te faqja Jeta Osh Qef, ku është postuar kjo foto, transmeton Lapsi.al.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here