Serbja mbyt me hanxhar mishi nënën dhe gjyshen

0

Në qendër të Beogradit të hënën u gjetën dy trupa të pajetë të dy grave, raportojnë mediet serbe.

Sipas raportimeve të tyre, incidenti ka ndodhur pas një grindje, kur gruaja T. Xh, e moshës 39 vjeçe me hanxharin që përdoret për prerjen e mishit theri nënën dhe gjyshen.

Vrasja ndodhi ndërsa në dhomë ishte edhe fëmija, nëna e së cilës është T. Xh., për të cilën tani kujdeset Qendra për Punë Sociale, citojnë mediat lokale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here