Serbia u gëzohet lindjeve të bebeve serbe në Kosovë, thonë se sivjet kishte lindje rekorde

0

Marko Gjuriq, drejtor i Zyrës së Kosovës në Qeverinë e Serbisë, përfaqësuesve serbë të Kosovës në Beograd ua ka kumtuar “një lajm të mirë”, njofton gazeta serbe “Politika”.

Ai ka thënë se sivjet në maternitete dhe në lokalitetet serbe në Kosovë ka pasur lindje rekorde të foshnjave serbe.

„Gjatë vitit 2015 janë lindur 890 bebe – nga to 520 në Mitrovicë, 250 në Graçanicë dhe 20 në maternitetin e sapo hapur në Pasjan”, ka thënë Gjuriq.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here