Serbia ka ofruar armatim falas për disa shtete që ta tërheqin njohjen e Kosovës

0

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandër Vulin, ka deklaruar se Serbia sivjet ka eksportuar armatim me vlerë mbi 600 milionë dollarë.

Kjo shumë, siç përcjell “Blic” i Beogradit, është 10 për qind më shumë se sa një vit më parë.

Serbia armët i shet kryesisht në vendet e Afrikës, por edhe në vendet arabe si dhe në ato të Amerikës Latine.

Ajo, madje, disa vendeve u ka ofruar armatim falas që ta tërheqin njohjen e pavarësisë së Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here