Serbi i Dobratinit e vidhte kishën

0

Në Dobratin një serb e ka vjedhur kishën. Një person është ankuar në polici se ky serb disa herë e ka vjedhur arkën e kishës, ku mungonin dhjetëmijë dinarë serbë dhe pesë euro. Ankuesi së bashku me të dyshuarin janë paraqitur në stacionin policor ku i dyshuari është intervistuar dhe pas intervistës me urdhër të prokurorit kujdestar është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here