Serbi i dehur shqetëson një familje rome në Plemetin

0

Një konflikt ndërnacional ka ndodhur në Plemetin të Obiliqit. Sipas një njoftimi të lëshuar sot nga policia e Kosovës ka qenë një qytetar serb ai i cili e ka sulmuar një pjestar të komunitetit rom në këtë lokalitet. Qytetari serb është arrestuar pasi që ai nën ndikim të alkoolit kishte shkuar në shtëpinë e qytetarit rom dhe i kishte shqetësuar edhe familjen. Me vendim të prokurorit qytetari serb është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here