Serbi e hedhë serbin në zjarrin e 1 Majit, në Shtërpcë

0

Një qytetar serb nga Shtërpca ka raportuar se derisa po e festonte 1 Majin-Ditën e Punës është shtyrë nga një qytetar tjetër poashtu serb në drejtim të zjarrit që ishte ndezur për festim. Me këtë rast viktima ka pësuar lëndime të lehta trupore dhe ka pranuar tretman mjekësor. Policia nuk ka raportuar për fatin e mëtejmë të serbit problematik që e ka hedhë në zjarr viktimën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here