Serbët bllokojnë magjistralen Mitrovicë-Zveçan (FOTO)

0

Sipas informacioneve të fundit, serbët nga Mitrovica e Veriut, pas arrestimit të Marko Gjuriqit, tani kanë bllokuar magjistralen në mes Zveçanit dhe Mitrovicës, përkatësisht në fshatin Rudare. Sipas mediave serbe, serbët atje kanë vënë dy kamionë dhe janë mbledhur një numër i serbëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here