Serbët bëjnë politikë edhe me emra; një fshat e ka marrë emrin e Putinit

0

Serbët bëjnë politikë edhe me emra. Banorët e fshatit Adzinac, afër Medvegjës, kishin vendosur pak vite më parë që në shenjë mirënjohjeje ndaj presidentit rus Vladimir Putin fshatin e tyre ta emërojnë “Putinovo”.
Ata thanë se donin të tregonin se sa e vlerësonin Rusinë dhe Presidentin e atij vendi Vladimir Putin. Fshati gjithashtu prodhon edhe rakinë “Putinovača”.

Ata sot sipas mediave serbe po shpresojnë se do t’i vizitojël presidenti rus. Siç thonë ata, vetëm duan të hanë së bashku, të pijnë dhe të flasin për “çkadoqoftë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here