Senatori amerikan me plis të bardhë dhe me shqiponjë

0

Tashmë është bërë modë që shumë personalitete të njohura ndërkombëtare me qëndrim pozitiv karrshi shqiptarëve të fotografohen edhe me simbole shqiptare. I fundit që e ka bërë një gjë të tillë është senatori i shtetit të New Yorkut në SHBA, Marty Golden. Fotografinë e tij e ka psotuar faqja Rrënjët shqiptare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here