Sekretet e vogla të puthjes

0

Keni kujdes gjatë puthjes së njeriut që e dashuroni!

Nëse dëshironi ta joshni atë, këtu mund t’i gjeni disa këshilla se si ta bëni këtë me puthje.

Kujdes aromës së gojës

Askush nuk dëshiron të puthet me dikë që i vjen era e gojës. Nëse nuk dëshironi që ta largoni partnerin tuaj atëher duhet të kujdeseni për aromën e gojës suaj.

Sytë!

Duke u puthur mbyllni sytë dhe lirojeni veten në magjinë e momentit.

Mos i leni duart të thata! Duke u puthur prenki atë. Do të jetë mbresëlënëse nëse ia ledhatoni flokët, fytyrën, qafën dhe gjoksin.

Lojëra të vogla!

Nëse dëshironi ta magjepsni atë mos e leni vetëm me puthje në buzë. Dhurojani puthje të vogla në faqe, në qafë dhe në llapin e veshit.

Nëse pas kësaj puthjes ju pret një natë e gjatë mos u ngutni, mereni të shtruar, perjetoni një puthje romantike.

Kafshojani ngapak buzët!

Ngapak mund t’ia kafshoni buzët pa e lenduar! Kjo do ta magjepsë.

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here