Sejdiu publikon skemën familjare të LDK-së në Prishtinë

0

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiu, ka publikuar në Facebook  atë që ai e quan skema familjare e LDK – së Prishtinës në ndërmarrjet komune. “Kjo është vetëm një prej skemave familjare te LDK-së në komunën e Prishtinës në ndërmarrjet komunale. Sa e sa skema tjera biznesore po i kuptojmë çdo dite. Ndërmarrjet publike komunale i kane shërby këtyre skemave qe 15 vite.

Ato tash me po i kuptojnë edhe qytetaret, sepse organet e drejtësisë ka kohë qe i dine dhe nuk veprojnë”, ka shkruar ai në Facebook .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here