Seanca e Kuvendit po bllokohet nga opozita,deputetët në pauzë

0

Ende pa filluar seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës, është bllokuar nga opozita.

Ata për momentin po qëndrojnë në foltoren e Kuvendit.

Fjalën e mori Adem Grabovci,kryetar i grupit parlamentar të PDK-së i cili kërkoi ndërprerjen e Seancë.

Ndërsa përfaqësuesi i LDK-së kërkoi mbajtjen e Seancës parlamentare duke thënê që opozita duhet të tregojë qartë se çka kërkon dhe t’i arësyetojë veprimet e veta.

Kryetari Veseli kërkon pauzë gjysmë ore për t’i takuar edhe me kryetarët e grupeve parlamentare.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here