Së shpejti kulla binjake Eifel B në Paris? (foto)

0

Një webfaqe dhe një faqe në rrjetin social Facebook bëjnë të ditur se së shpejti parashihet fillimi i punëve për ndërtimin e kullës nr 2 në Paris e njohur si kulla Eifel 2,që do të jetë 100 % e njëjtë sikur kjo tani.Kulla e re (binjake) do të ndërtohet nga investitorë belg e që do të jetë simbolikë e vëllazërimit në mes popujve franko-belg.Kulla e re binjake do të jetë e ndërtuar në shenjë respekti për shumë fytyra historike belge që kanë kontribuar në ndërtimin e shtetit francez.-transmeton PortaliOnline.com.

Sipas programit dhe planit parashihet që kullat binjake Eifel në Paris të lidhen përmes një rruge në mes vete në mënyrë që nga ajri të mundësohet kalimi dhe vizitat prej njërës në tjetrën,simbol i lidhjes shpirtërore,kulturore dhe historike të dy popujve.

Sipas parashikimeve kulla binjake Eifel do të filloj punimet në vitin 2015 dhe do të inaugurohet me rastin e 130 vjetorit të kullës A në Paris../PortaliOnline.com

Sans titre 1

cf011ff8d8380280133bce806e0f7bb1-1436957890

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here