Sadri Ferati :eshtrat e Isa Boletinit të varrosen në Kosovë

0

Sadri Ferati foli për rivarrimin e eshtrave të Isa Boletinit në Vlorë.

Ai tha se kjo ishte e papritur dhe nuk është vonë që kjo çështje të diskutohet dhe të merret një vendim aq sa i drejtë, aq edhe sa i del hakut veprës së Isa Boletinit

Sipas Feratit, “ky është veprim i ngutshëm që ka ngritë në këmbë gjithë opinionin, ftoj institucionet që ta rishqyrtojnë këtë çështje dhe vendimi I arsyeshëm është që kthimi i eshtrave të tij të bëhet në oborrin e Kullës së Isa Boletini, apo në parkun Memorial me emrin e komandantit Boletini”.

Sadri Ferati tha se kjo ishte e papritur dhe nuk është vonë që kjo çështje të diskutohet dhe të merret një vendim aq sa i drejtë, aq edhe sa i del hakut veprës së Isa Boletinit

Sipas Feratit, “ky është veprim i ngutshëm që ka ngritë në këmbë gjithë opinionin, ftoj institucionet që ta rishqyrtojnë këtë çështje dhe vendimi I arsyeshëm është që kthimi i eshtrave të tij të bëhet në oborrin e Kullës së Isa Boletini, apo në parkun Memorial me emrin e komandantit Boletini”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here