Sabri Fejzullahu sjellë këngën e re “Zjarr në shi” (video)

0

Këngëtari i njohur, Sabri Fejzullahu, ka publikuar një baladë për stinën e verës. Kënga titullohet “Zjarr në shi”

Ai i këndon një dashuri e cila ngadalë është duke u shuar, dhe për atë arsye edhe titullohet “Zjarr në shi”.

“Heej mendo për ne… ndarja të çon për ngjalli në dhe. A gëzohesh që me mu s’je” janë fjalët e këngës që do prekin shumë zemra të thyera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here