Sa zgjatë procesi i dekompozimit të trupit të njeriut pas vdekjes? (video)

0

Çfarëdo të jetë besimi juaj, shumica e njerëzve duket se janë dakord se trupi që mbetet pas vdekjes është vetëm një grumbull i eshtrave dhe mishit.

Por çfarë ndodh me ato?

Procesi që zhvillohet është ai i nënshtrimit të organeve ndaj një procesi mjaft standard të dekompozimit, proces që mund të zgjas nga dy javë deri në dy vjet, transmeton

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here