Sa zgjatë bukuria tek meshkujt e sa tek femrat?

0

Mosha ideale ku arrihet kulmi i bukurisë dhe shenjat e para të plakjes për të dy gjinitë ka ndryshuar. Sipas një studimi theksohet se, femrat janë më të bukura në moshën 30 vjeçe, ndërsa meshkujt 34 vjeç.

Në këtë studim kanë marrë pjesë rreth 2000 njerëz, ku u vu re se femrat kulmin e bukurisë e arrijnë në moshën 30-vjeçare. Ndërsa shenjat e plakjes bëhen të dukshme në moshën 41-vjeçare, ndalen së qeni seksi në moshën 53-vjeçare, ndërsa bëhen të vjetra kur arrijnë në 55.

Meshkujt duken më joshës në moshën 34-vjeçare, ndërsa shenjat që e plakjes shfaqen në moshën 43-vjeçare. Në moshën 58-vjeçare nuk duken më të bukur, ndërsa në moshën 59 tashmë janë të vjetër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here