Sa ishte rroga vjetore e familjes Obama në vitin 2014?

0

Presidenti amerikan dhe bashkëshortja e tij në vitin 2014 kanë fituar 477.383 dollar (450.000 euro).Një vit më herët rroga vjetore e qiftit Obama ishte më e lartë për 25.800 dollarë ndërsa në vitin 2012 fitimi vjetor ishte 662.076 dollar ,konkretisht 184.693 më shumë sesa në vitin 2014.Këto janë të dhënat që u publikuan nga Shtëpia e Bardhë.Vërehet se ka një rënje vjetore në të ardhurat e qiftit dhe kjo shpjegohet nga rënja e shitjes së biografisë së presidentit Obama.Përndryshe baza vjetore e fitimit të një Presidenti të SHBA-ve është 400.000 dollar amerikan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here