Sa dëshmorë të UÇK-së janë nga Republika e Shqipërisë dhe kush janë?

0

Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk kishte vetëm shqiptarë të Kosovës. Kishte edhe shqiptarë nga hapësira tjetër shqiptare. Shtatëdhjetë e një dëshmorë janë vetëm nga Shqipëria. Kjo shifër është sipas veprimtarit Bedri islami. Në një postim në rrjetin social Facebook, ai ka kërkuar falje nëse ndonjë emër e ka harruar për mungesë informacioni.

 

POSTIMI

 

P JESE NGA LISTA EMERORE E DESHMOREVE TE UCK-se NGA REPUBLIKA E SHQIPERISE

 1. ADEM MAZREKU 36. LULZIM MORINA
  2. ADEM SELMANI 37. LULZIM MUHAMETAJ
  3. ADEM SHEHU 38. MAN SALLAHI
  4. AGIM MUJA 39. MEHMET DIZDARI
  5. ARBEN BARDHOSHI 40. MEHRIMAN DAUTI
  6. ARBEN KRAJA 41. MENSUR SYLA
  7. ARIAN BRAHIMI 42. MERITA CAHANI
  8. ARIF DAUTAJ 43. MUHARREM TAFA
  9. ARTAN KOVACI 44. MUS CAHANI
  10. ASTRIT RRUSHI 45. NAIM QEMA
  11. ASTRIT SULI 46. NDRICIM KOXHAJ
  12. BALI MORINA 47. NESIM SYLA
  13. BEHAR ADEMAJ 48. ERION QELIA
  14. BESIM BARDHOSHI 49. OSMAN LLESHI
  15. BESMIR BRATI 50. OSMAN SELIMAJ
  16. BESNIK ALIAJ 51. PAJTIM ROCI
  17. BILBIL MUJA 52. QAZIM DAUTAJ
  18. BYLBYL BRECANI 53. RAM GECAJ
  19. DIN KOLECI 54. RAM SALLAHI
  20. ET’HEM SYLA 55. RAMIZ MEMIA
  21. FATMIR HASANDOCI 56. RENTI GECI
  22. HALIM BARDHOSHI 57. SADRI AHMATI
  23. HALIT COKA 58. SELIM KRAJA
  24. HAMDI MULAJ 59. SKERDILAJD LLAGAMI
  25. HAZIR MALAJ 60. SKENDER MORINA
  26. HYSEN MELLA 61. SHKELZEN MORINA
  27. HYSEN SYLA 62. SHPEND HAJDARMATAJ
  28. HYSNI HAJDARMATAJ 63. TAHIR HOXHA
  29. KUJTIM HAJDARMATAJ 64. TAHIR MEMIA
  30. INDRIT CARA 65. TAHIR SINANI
  31. ISA HAJDARMATAJ 66. XHELADIN DAUTI
  32. ISA MALAJ 67. XHEM BARDHOSHI
  33. ISA THACI 68. XHEM KOVACI
  34. LEFTER KOXHAJ 69. XHAVIT LLESHI
  35. LIRI LUSHA 70. XHEVAHIR SELMANI
  71. XHEVAT LLESHI

NDERKOHE U KERKOJ NDJESE FAMILJEVE TE DESHMOREVE QE NUK I KAM PERFSHIRE NE KETE LISTE PER MUNGESE INFORMACIONI:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here