Ryvanda Kajtazi

0

Këngëtarja  dhe njëkohësisht dizajnerja, Ryva Kajtazi që padyshim është jo vetëm e njohur por edhe shumë e dashur për fansat dhe publikun kosovar, duket që nuk është treguar plotësisht e sinqertë për diçka. Ajo quhet Ryvanda Kajtazi, por ka përdorur pseudonimin apo shkurtesën “Ryva”, mbase për shqiptim më të lehtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here