Rustem Mustafa-Remi: “Do të dalim faqebardhë prej Gjykatës Speciale”

0

Deputeti i PDK-së Rrustem Mustafa, i cili gjatë kohës se luftës ka qenë komandant i Zonës Operative të Llapit nuk poi frikësohet krijimit të Gjykatës Speciale. Ai në një postim në Facebook ka thënë se ai dhe luftëtarët e tjerë të UÇK-së do të dalin faqebardhë dhe se do të fitohet ndaj thashethemeve.
KOMENTI

Gjykata speciale nuk e dëmëton vendin tonë!

– Me dinjitet duhet kaluar sfidat dhe nga akuzat të dalim faqebardhë.

– LIRINË po e gëzojmë të gjithë, nuk ka rrezik të bëhet degradimi i vlerave të UÇK’së, askush nuk do të tentoj ta bëjë këtë, jemi provuar kaq shumë vite, duhet përfunduar edhe këtë sprovë,nuk kemi pse i marrim kohë ecjes së vendit drejt perendimit (Europës).

– Politika ndërkombëtare e ka deshmuar dhe me heret përkrahjen e popullit tonë, gjykata special do të vërteton këtë, dyshimet dhe thashethëmet për mua, apo individet e tjerë duhet rrëzuar, kjo kërkohet tani dhe luftëtarët e LIRISË do të dalin faqebardhë..!!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here