Rusia nxjerrë “listën e zezë” për politikanët e BE-së

0
Moska ka publikuar “listën e zezë” me 90 emra të politikanëve nga Bashkimi Evropian të cilëve u ndalohet hyrja në Rusi.
Ai qëndrim i Rusisë është përgjigje ndaj sanksioneve që BE ka marrë ndaj Rusisë për shkak të Krimesë dhe Ukrainës, ka thënë kryeministri I Holandës Mark Rut.
“Rusia dje u ka shpërndarë ambasadave të ndryshme të Evropës listën me emra për ata që nuk mund të hyjnë në Rusi”, tha Rut duke shtuar se në listë janë dy deputetë të Parlamentit të Holandës dhe një deputet nga ky shtet në Parlamentin Evropian.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here