Ruset nuk e ndien të ftohtin FOTO

0

Në Saint Petersburg temperatura sillen mes -7° dhe -9°, por ka njerëz që nuk e ndiejnë. Sikur këto vajzat që janë fotografuar sikur temparaturat të ishin 40°.

rusia7

rusia6

rusia5

rusia4

rusia3

rusia2

rusia1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here