Merdare pritet të stoliset me 260 flamuj kombëtar

0

Festat e nëntorit po afrojnë dhe tashmë kanë filluar edhe stolisjet me flamurin kombëtar.

Shumë qytete në Kosovë e praktikojnë këtë metodë që moti.

Krahas kësaj, edhe në rrugën për në Merdarë – kufiri me Serbinë, janë duke u vendosur flamuj kombëtar, shkruan IndeksOnline.

Rreth 260 flamuj priten të vendosen në këtë rrugë.

Përndryshe, iniciativa është marrë nga veteranë të luftës dhe nga disa biznese.

Vlen ta përmendim faktin se sot është shënuar 21 vjetori nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe forcave militare serbe.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here